|
Sağlık sektöründe 22 yıllık tecrübesi ve birikimi ile Soma'ya ve bölgeye en iyi şekilde hizmet vereceğini ifade eden Özel Vefa Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Rafet İdin açılacak olan hastane ile ilgili olarak önemli bilgiler verdi. Başhekim İdin; "Özel Vefa Hastanesi toplumun beden ve ruh sağlığının korunmasını bireylerin, üst düzeyde uzmanlaşmış çağdaş bilgi ve teknolojiyi kullanan nitelikli ve uluslararası standartlarla eğitim almış, yenilik ve gelişmeleri yakından takip eden 24 saat kesintisiz hizmet sunan dinamik, güvenilir, güleryüzlü çalışan kadrosu, hasta ve çalışan memnuniyetine önem veren örnek yönetimi ile hasta haklarına saygılı, bölgede ve ülkede tercih edilen kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçladığını ifade etti. 16 branşta toplam 220 personel ile sadece Soma'ya değil bölgeye hizmet verecek olan hastanenin 4 yoğun bakım ünitesinin olduğu kaydedildi.
Özel Vefa Hastanesinin fiziki şartlarını da ifade eden İdin; "Özel Vefa Hastanesi 13,500 metre kare alan içersinde 8 bin metre kare kullanım alanı olan 10 katlı bir bina olarak yapıldı.
Hastanemizde 3 ameliyathane ve Cerrahi, Dahiliye, Yeni doğan ve Kardiyoloji olmak üzere 4 yoğun bakım ünitesi bulunuyor. Bu yoğun bakım ünitelerinde toplam 18 yatak kapasitesi var. Genel olarak ise hastanemiz 62 yatak kapasiteli." dedi.
ACİL BİRİMİ 24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET VERECEK
Hastane bünyesinde bulunan Acil hizmeti ile ilgili olarakta bilgi veren Başhekim İdin, Acil birimi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verecek." dedi.
16 FARKLI BRANŞ BULUNUYOR
Özel Vefa Hastanesi Başhekimi Rafet İdin; Hastanemizde alanında uzmanlaşmış doktorlar tarafından 16 farklı branşta toplam 23 polikliniğimiz hizmet verecek. Bu branşlar, Enfeksiyon Hastalıkları, İç Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz, Ortopedi ve Travmatoloji, Genel Cerrahi, Nöroloji, Beyin Cerrahisi, Göz Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, Cildiye, Diş Hastalıkları, Kadın Doğum, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Çocuk Hastalıkları, Plastik Cerrahi, Üroloji ve acil tıp hizmeti" dedi. Hastanenin hasta kabulüne başladıktan sonra ilerleyen günlerde SGK ile de anlaşma yapacaklarını SSK lı ve Bağkurlu hastalara da hizmet verileceği ifade edildi.
HASTANE BAŞHEKİMİNİ YAKINDAN TANIYALIM
Hastane Başhekimi Rafet İdin; 1966 Tavşanlı doğumlu, İlköğretimi Soma Kurtuluş ilköğretim Okulunda okuyan İdin, Ortaokul'u Soma linyit, Liseyi ise İzmir Atatürk Lisesinde okudu. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini bitiren İdin, Uzmanlığı ise Dokuz Eylül Üniversitesinde Ortopedi ve Travmatoloji alanında yaptı. Sırasıyla 8 yıl Sakarya'da görev yapan İdin, 5 yıl Uzmanlık eğitimi için İzmir'deson 8 yıl ise Salihli'de özel bir hastanede görev yaptı.





|