|
Somaspor, ilk yarının son karşılaşması olan İl Özel İdare maçında aldığı yenilginin ardından 2. yarı için hazırlık çalışmalarına Teknik Direktör Mustafa Bahadır yönetiminde ara vermeden devam ediyor.
A-grubunda 10. Hafta karşılaşmaları sonucunda en yakın rakibi İl Özel İdare’ye Manisa’da oynanan karşılaşmada 48.dakikada frikikten yediği golle 1-0 mağlup olan ve namağlup ünvanını Manisa’da bırakan Somaspor, guruptaki dengeleri değiştirmekle kalmayıp Play-Off şansına 4 takımı daha dahil etti.
Somaspor taraftarı ve yönetimi ise alınan mağlubiyetle adeta şoka giren taraf olmuştu. Bu zorlu karşılaşmanın ardından ligde devre arasına girilmesine karşın sadece 1 gün izin yapan siyah-beyazlılar, tekrar toplanarak Soma Atatürk Stadında 2. Yarı için hazırlık çalışmalarına başladı.
Teknik patron Mustafa Bahadır, alınan bir mağlubiyetle taraftarların karamsarlığa düşmemelerini isteyerek, ‘’Somaspor’un Manisa Süper Amatör Küme’de yeniden adından söz ettireceğine, sahaya çıktığında taraftarına güven veren bir takım havasına bürüneceğine inanıyorum.”dedi.

|