|
Soma Fotoğraf Topluluğu(SOFOT)'nun daveti üzerine haftasonu Soma'ya gelen ünlü fotoğrafçı İsmet Danyeli, Maden İş Konferans Salonunda toplanan 100'e yakın kalabalık fotoğrafsever önünde ödüllü fotoğraflarından oluşan bir fotoğraf gösterisi yaptı. 2 saate yakın süren fotoğraf gösterisi sırasında ödüllü fotoğraflarını nasıl, hangi koşullarda çektiğini izleyicilere bir sohbet ortamında anlatan İsmet Danyeli, Somalı fotoğrafseverlerin ilgisinden memnun kaldı.
Haftasonunu Soma'da geçiren İsmet Danyeli ve eşi Ayça Danyeli, Darkale Köyünde ve Karamanlı mahallesindeki tarihi Soma sokaklarında fotoğraf çekerek geçirdi.
Ünlü fotoğrafçı İsmet Danyeli, Soma'nın tarihi sokakları, Darkale Köyü, madencileri, enerji ve maden şehri olmasıyla fotoğrafçılar için önemli bir çekim alanı olabileceğini dile getirdi. Soma'da düzenlenebilecek bir fotoğrafçılar buluşması ya da fotomaraton etkinliğiyle 100'lerce fotoğraf sanatçısının Soma ve Darkale'nin ilgi çekilebileceğini belirten Danyeli bu etkinliğin Soma'nın ülke genelinde tanıtımına çok önemli fayda sağlayacağını söyledi.



|